Je eigen sticker maken - geboortesticker - raamsticker - muursticker - naamsticker - kinderkamer - jongenskamer - meisjeskamer

 

 Herken je dit? 

♥︎ Je wilt een sticker die past in je interieur, maar je kan het niet vinden in stickerland. Wat jij zoekt, bestaat nog niet.

♥︎ Je hebt een afwijkend raamformaat voor jouw geboortesticker. Een verticaal raam of een lang en smal horizontaal raam. De stickers die je ziet passen dan ook niet op jouw raam.

♥︎ Je wilt een sticker die in dezelfde stijl is als je geboortekaartje maar hoe ga je dat nu voor elkaar krijgen voor een leuk bedrag?

♥︎ Je hebt wel iets gezien, alleen dat is het net niet! Je wilt graag een andere kleur, een ander hartje of veertje.

♥︎ Je hebt een gave sticker bedacht voor de kinderkamer. Maar nu, zelf een sticker maken, dat gaat niet. Je hebt er de apparatuur niet voor.

Ik begrijp je probleem. Zelf een sticker maken is lastig. Tekenen is misschien ook niet je sterkste kant. Ik kan je hierbij helpen. 

Een zelf ontworpen sticker, ja graag!

Stel je eens voor, je baby is geboren. Daar is dan jouw kleine wonder. Op je raam zit een mooie verassende stickers. Helemaal in jouw stijl en gemaakt naar jouw wensen. Hoe zou dat zijn?

Je bent niet alleen trots op je kleine wonder maar ook hoe je het bekend maakt aan iedereen. Op een manier die bij jou past. 

Dat is precies wat ik voor jou kan maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Ik wil van jouw graag horen wat je wilt en waar je de sticker wilt plakken. Ter inspiratie kan je me foto’s sturen van de kinderkamer. Of een proefdruk van het geboortekaartje. Een simpele schets mag ook. Al mag je het me ook gewoon vertellen. Het liefst communiceer ik via WhatsApp. Dan kan ik makkelijk en snel reageren. Als ik weet wat je wil dan ga ik voor je aan de slag. Ik ga het idee omzetten tot een digitaal bestand. Jij mag hier dan in alle eerlijkheid iets van vinden. Met jouw feedback ga ik weer verder ontwerpen. Net zolang tot we een mooie en verassende sticker hebben.

Na het maken van de sticker zal je zien dat: 

♥︎ Je een verassende sticker hebt die lekker origineel is en past bij jou.

♥︎ Je de sticker liever niet meer verwijdert

♥︎ Dat je blij bent met het resultaat.

Wat klanten zeggen: 

Monique – 13 maart 2018

Eind vorig jaar gebruik mogen maken van de diensten van Jenny. In de stijl van ons geboortekaartje heeft zij een op maat gemaakte raamsticker ontworpen. Doordat het raam geen standaard maat heeft (lang en horizontaal) kon ik dit nergens anders vinden.

Het persoonlijke contact met Jenny heb ik als prettig ervaren.

We hebben al veel leuke reacties gekregen op het raam, ik vind het bijna zonde om hem zo weer eraf te halen.

Linda – 16 maart 2018

Zeer tevreden over de gemaakte raamsticker. Ik wilde de naam graag verticaal en hierin was op internet niet veel te vinden. Erg blij met het resultaat.

Geboortesticker zelf ontwerpen, geboortestickers, raamsticker, raamstickers, raamsticker geboorte

Neem direct contact op: 0683591079

Geboortesticker zelf ontwerpen, geboortestickers, raamsticker, raamstickers, raamsticker geboorte

Geboortesticker zelf ontwerpen, geboortestickers, raamsticker, raamstickers, raamsticker geboorte

2 lange breed ramen

1 lang verticaal raam

Geboortesticker zelf maken - geboortestickers - geboortesticker - raamsticker - sticker babyGeboortesticker zelf maken - geboortestickers - geboortesticker - raamsticker - sticker baby

Geboortesticker zelf ontwerpen, geboortestickers, zelf maken geboortesticker, eigen ontwerp geboortesticker

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Neem nu contact op.

Sluit Menu
×
×

Winkelmand