Emigreren

Emigreren is soms gewoon ontzettend K..!

Vandaag ga ik je iets vertellen wat niet leuk is. Ik merk dat ik er tegenop zie om de woorden aan het papier toe te vertrouwen maar ik ga het toch doen. Emigreren is namelijk niet alleen maar leuk, gaaf en spannend. Emigreren is ook moeilijk. Niet alleen vandaag maar ook gisteren en de volgende maand. Want laten we eerlijk zijn, we hebben heel veel achter gelaten in Nederland. Heel veel lieve mensen waar we heel veel om geven. Dat is waar ik vandaag over schrijf. Want er zijn gewoon momenten dat emigreren niet leuk is!

Emigreren is missen

Afgelopen woensdag bijvoorbeeld nog. Mijn vrije dag was in Nederland altijd op de woensdag. Heel vaak ging ik dan samen met een vriendinnetje en haar zoontje iets leuks doen op deze dag. Even lekker op de fiets naar het strand of de kinderboerderij. Ik mis haar iedere keer als ik wat leuks ga doen met Jayson nog ontzettend. Als we dan even appe afgelopen woensdag rollen de tranen zomaar over mijn wangen.

Of de goeie gesprekken met familie en vriendinnetjes. Dat is er niet meer. Ik weet niet meer precies waar jij vandaag mee zit of wat voor leuks je aan het doen bent. Soms spreek ik je zomaar even niet. Ieder druk met zijn eigen ding. Dat is goed, dat mag en zo gaat het ook. Alleen het maakt me wel verdrietig want ik mis het wel!

Of mijn hardloopmaatjes, lekker even het weekend goed beginnen met een rondje duinstampen. Wat mis ik dat zeg!  Niet alleen mijn hardloopmaatjes en het hardlopen maar ook die mooie duinen. Want wat is het een luxe die prachtige duinen naast de deur. Dat besef ik hier in China maar weer des te meer.

Ergens ben ik ook bang! Angst dat contacten verwateren en dat mijn leuke leventjes in Nederland over 3 jaar niet meer bestaat. Dat jij er dan misschien wel niet meer bent. Verhuisd of misschien is mijn stoel wel ingeruild voor een andere leuke Jenny. Of zijn we allebei veranderd en bestaat dat wij niet meer!

Terwijl ik ergens ook wel weet dat ik bepaalde mensen niet verlies. Niet vandaag en niet morgen! Al zullen relaties en vriendschappen veranderen door de 7509 KM die er tussen zit. Er is gewoon niet even een kopje koffie of gezellig samen naar de markt. Geen luisterend oor als ik zomaar ergens mee zit! Jij bent daar en ik hier.

Droom jij over verre landen?

Dus mocht je soms dromen over mooie verre landen en denken, dat wil ik ook! Emigreren nieuwe avonturen aan gaan, mooie reizen maken en veel ontdekken en zien…..Besef dat er ook een keerzijde van de medaille is! Emigreren is niet altijd leuk en soms gewoon ontzettend K..!

Liefs Jenny

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Scandinavisch interieur, Scandinavische kinderkamer, Scandinavisch wonen, inrichting Scandinavisch

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Muursticker vliegtuig, muurstickers, kinderkamer vliegtuig, vliegtuig kinderkamer

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Muursticker unicorn, muurstickers, kinderkamer unicorn, muursticker kinderkamer unicorn

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Inschrijven blog

 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

Gratis printable

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blog en ontvang een gratis printable 💙

Leuk voor later kaarten

Informatie

 • 💙 Brievenbus NL € 1.75
 • 💙 Pakket NL € 3.95
 • 💙 Pakket België € 6.95
 • 💙 Levertijd 4 tot 5 dagen
 • 💙 Geboortesticker in 24 uur verzonden
 • 💙 Niet goed, geld terug
 • 💙 Vrolijk ingepakt
 • 💙 Alles wordt verstuurd vanuit NL

Veilig verzenden & betalen

Wij werken samen met Thuis Ontwerp.

Nieuwsbrief

Leuk voor later kaarten
 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

2018 © Jenny’s Ambachtswinkel

Sluit Menu
×
×

Winkelmand