Hoe behaal jij je goede voornemens in 2016?

2016 is begonnen en vandaag is het alweer de aller laatste dag om iemand een gelukkig nieuwjaar te wensen. Nog even op de valreep ook mijn beste wensen voor jou. Ik wens je een gelukkig, liefdevol en creatief 2016 toe, dat je dromen voor dit jaar maar uit mogen komen!

Ik heb besloten om het dit jaar eens anders te doen met mijn goede voornemens. Zo tegen het eind van het jaar bedenk ik altijd wel wat ik anders zou willen in het nieuwe jaar. Tijdens ons feest met O&N vertelde een vriendinnetje dat ze haar goede voornemens en haar behaalde voornemens van afgelopen jaar op een papiertje schrijft. Met oud en nieuw steekt ze dan samen met haar vriend 2 vuurpijlen af. Eentje met de behaalde voornemens van afgelopen jaar en 1 met haar nieuwe goede voornemens. Een erg leuk idee vind ik zelf. Dat zette mij de volgende dag aan het denken. Ik besloot dan ook om mijn eigen doelen is een keer concreet te maken. Ik geloof erin dat als je iets opschrijft en het concreet (smart) maakt de kans van slagen ook groter wordt. En hoe leuk is het om aan het eind van het jaar te vieren dat je de gestelde doelen behaald hebt :-). Want eigenlijk denk ik aan het eind van het jaar nooit na over mijn goede voornemens van het afgelopen jaar.

Mijn goede voornemens heb ik op mooie papiertjes geschreven en in een potje in de kast gezet. Zo word ik regelmatig herinnert aan mijn goede voornemens. Wat doe jij met je goede voornemens? Vertel je ze aan andere? Schrijf je ze op? Of plak je ze ook op een vuurpijl? Tot schrijfs.

 

Liefs

P.s wij hebben echt een super oud & nieuw gehad. Hierbij nog wat leuke en gekke foto’s van ons feestje. Ik hoop dat jij ook net zo’n leuke oud en nieuw hebt gehad!


We hadden een foto hoek gemaakt met allemaal hoeden en pruiken om gekke foto’s te maken, lol!


Van te voren heb ik een wegwijzer bord gemaakt.

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand