Hoe maak ik nu een goede content strategie?

Hoe-maak-je-nu-een-goede-content-strategie-

 

 

Met alleen een webwinkel heb je niet meteen klanten en omzet. Daarom ben ik mij deze week gaan focussen op de online content strategie. Met andere woorden, wat wil ik, wanneer op social media plaatsen? Ik heb mij eerst eens georiënteerd en verdiept op het internet. Ik heb filmpjes bekeken, aantekeningen gemaakt, een doel gesteld en toen ben ik de content gaan bedenken en schrijven. Daarna gaan inplannen en ondertussen weer door met de content van volgende week.

Ik vind het leuk om te doen. Ik heb ook voor alle content vanaf volgende week een thema bedacht, zo leuk. Ik krijg er ook echt energie van. Al vind ik het ook lastig want ondertussen heb ik zo’n stemmetje in mijn hoofd dat zegt: plaats je niet teveel..en vinden je bezoekers dit wel leuk om te lezen….en hoe weet ik nu, wat ik doe, of dit wel juist is. Tja allemaal vragen waar ik geen antwoord op heb. ik kom er maar op 1 manier achter en dat is doen. Dus mijn content strategie staat. Enne mocht je iets missen, of ergens graag iets over lezen, of juist niet, je weet me te vinden!

Lieve groeten,

Jenny

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Scandinavisch interieur, Scandinavische kinderkamer, Scandinavisch wonen, inrichting Scandinavisch

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Muursticker vliegtuig, muurstickers, kinderkamer vliegtuig, vliegtuig kinderkamer

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Muursticker unicorn, muurstickers, kinderkamer unicorn, muursticker kinderkamer unicorn

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Inschrijven blog

 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

Gratis printable

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blog en ontvang een gratis printable 💙

Leuk voor later kaarten

Informatie

 • 💙 Brievenbus NL € 1.75
 • 💙 Pakket NL € 3.95
 • 💙 Pakket België € 6.95
 • 💙 Levertijd 4 tot 5 dagen
 • 💙 Geboortesticker in 24 uur verzonden
 • 💙 Niet goed, geld terug
 • 💙 Vrolijk ingepakt
 • 💙 Alles wordt verstuurd vanuit NL

Veilig verzenden & betalen

Wij werken samen met Thuis Ontwerp.

Nieuwsbrief

Leuk voor later kaarten
 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

2018 © Jenny’s Ambachtswinkel

Sluit Menu
×
×

Winkelmand