Jayson zijn internationale verjaardag

Jayson zijn internationale verjaardag

Paniek, stress, mijn adrenaline schiet omhoog. Dit meen je niet! Morgen is Jayson zijn verjaardag en we krijgen visite. In mijn hoofd heb ik al de hele week de vraag: ‘wat ga ik koken voor de visite?’ Nu ik eindelijk heb besloten en de boodschappen in huis heb gehaald, krijg ik om half 9 s’avonds het bericht dat er morgen (op zondag!) vanaf half 9 s’morgens tot half 10 s’avonds geen gas is. Dit kunnen ze niet maken is mijn eerste gedachte. Dan kan Jayson zijn verjaardag helemaal niet door gaan……. Hoe gaan we dit nu weer oplossen? Alle visite die komt eten, mijn Thaise pompoensoep en de bitterballen en frikandellen die in een wokpan gefrituurd moeten worden. Wat nu?

De volgende ochtend sta ik al vroeg achter het fornuis. Ik red het niet. Mijn soep is net niet af. Ik had nog een klein half uurtje nodig. Gelukkig bied Wan Si (onze ayi) uitkomst. Wan Si woont in een andere gedeelte van de stad en heeft wel gas. Ze komt de onafgemaakte pan soep en de rest van de ingrediënten halen.

Ik trek de magnetron onder het stof vandaan en na een poetsbeurt kunnen we vanavond in ieder geval de soep opwarmen. Koen vraagt een collega om zijn frituurpan mee te nemen. Dat is ook weer opgelost. We worden steeds een beetje meer creatief in het bedenken van oplossingen 😉

Jayson zijn verjaardag

Jayson zijn verjaardag

Om 15:00 uur gaat de deurbel. Het is de eerste visite, Mario en Dilya uit Duitsland en Uzbekistan. Even later komt ook Paul uit Engeland binnen druppelen samen met Shin uit Zuid-Korea. Suzana is er ook met haar dochter uit Slowakije. We hebben zelfs een Nederlandse gast, Wesley. Wat een gezelligheid en wat een internationale gezelschap hebben we vandaag.

Shin snapt het niet…..Een verjaardag vier je toch met je familie? Niet met collega’s en vrienden die je net kent. Paul weet het mooi te verwoorden: ‘Vandaag zijn wij Jayson zijn familie’ en zo is het. We zijn blij met de visite en de gezelligheid.

Jayson zijn verjaardag

Een roze taart?

We zingen happy birthday en Jayson blaast zijn kaarsjes uit. We hebben een mooie rode auto taart besteld. Al laat de kleur rood nog wat te wensen over…… Jayson roept bij ieder cadeau oeh en aaah! Hij heeft het naar zijn zin. Al die aandacht en al die cadeau’s.

De pompoensoep slaat aan en er wordt lekker gegeten. Net als de Nederlandse bitterballen en het stokbrood met kruidenboter en de tonijnsalade.

Jayson zijn verjaardag

De rest van de week blijft Jayson jarig. De hele week komen er nog cadeau’s aan uit Nederland. Wat is hij verwend en wat is het bijzonder. Dankjewel nogmaals voor alle aandacht en cadeaus. Het was weer een mooie en bijzondere verjaardag ♥.

 

Liefs van ons

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Scandinavisch interieur, Scandinavische kinderkamer, Scandinavisch wonen, inrichting Scandinavisch

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Muursticker vliegtuig, muurstickers, kinderkamer vliegtuig, vliegtuig kinderkamer

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Muursticker unicorn, muurstickers, kinderkamer unicorn, muursticker kinderkamer unicorn

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Inschrijven blog

 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

Gratis printable

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blog en ontvang een gratis printable 💙

Leuk voor later kaarten

Informatie

 • 💙 Brievenbus NL € 1.75
 • 💙 Pakket NL € 3.95
 • 💙 Pakket België € 6.95
 • 💙 Levertijd 4 tot 5 dagen
 • 💙 Geboortesticker in 24 uur verzonden
 • 💙 Niet goed, geld terug
 • 💙 Vrolijk ingepakt
 • 💙 Alles wordt verstuurd vanuit NL

Veilig verzenden & betalen

Wij werken samen met Thuis Ontwerp.

Nieuwsbrief

Leuk voor later kaarten
 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

2018 © Jenny’s Ambachtswinkel

Sluit Menu
×
×

Winkelmand