Hoi! Ik ben Jenny Kaandorp, 37 jaar, mama van Jayson, verloofde van Koen, maar voor jou bovenal Grafisch Vormgever met een passie voor interieur. Mijn expertise is het ontwerpen van originele muurstickers, inspirerende posters en mooie ansichtkaarten. Ik help jou dan ook graag om je interieur een persoonlijke touch te geven die je blij maakt en verrast. Want wat is er fijner dan wonen in een huis waar je blij van wordt?

Maar waarom doe ik wat ik doe?

Laat ik vertellen hoe mijn webwinkel is ontstaan. Ik ben namelijk gek op mooie spullen.

Mijn woonkamer leuk inrichten, mijn huis een persoonlijke sfeer geven of mijn slaapkamer verbouwen. Ik word er blij van.

Als klein meisje was ik vaak aan het tekenen en schilderen en ook mijn slaapkamer heb ik ontelbare keren verbouwd. Ik droomde ervan om ooit architect te worden.

Om huizen te mogen ontwerpen waar mensen zich fijn en gelukkig voelen.

Grafisch Vormgever met een passie voor interieur - muurstickers - posters -ansichtkaartenIk wist nog niet zeker of dat ging lukken, maar mocht het niet zo zijn dan wilde ik wel graag timmervrouw worden, dan kon ik meubels maken. Dat was mijn 2de optie. Het werd geen van beide. Mijn ouders vonden het namelijk geen goed idee om als enig meisje in een klas vol jongens een opleiding tot bouwkunde te gaan doen. Na lang wikken en wegen besloot ik om voor de opleiding Grafisch Vormgeving te gaan. Dan kon ik toch nog mooie dingen creëren. Ik werd niet aangenomen. Uiteindelijk ben ik de opleiding tot Grafisch Intermediair gaan doen. Een tussenpersoon in de reclamewereld. Ik was mijn pad kwijt in het leven en na mijn opleiding ben ik aan de slag gegaan als telefoniste bij het waterleidingsbedrijf. Hier ben ik opgeleid tot een leidinggevende functie. Werk dat ik 11 jaar lang gedaan heb.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. Mijn droom bleef, niet eens zozeer om architect te worden, maar wel om mooie dingen te creëren. Een plek te creëren waar mensen zich fijn voelen. Ik liep dan ook over van de creatieve ideeën die ik graag nog een keer wilde maken. Maar hoe ging ik dat doen? Ik had een fulltime baan. Ik was vaak moe en had al helemaal geen energie om al die dingen te maken. Mijn droom bleef, de uitvoering bleef achter.

Tot ik ontslagen werd. Dit is mijn kans dacht ik. Ik wist niet hoe, ik wist niet wat. Alleen dat ik iets creatiefs wilde doen. Mensen blij maken met de dingen die ik maak.

Ik ging terug de schoolbanken in en ben Grafisch Vormgever geworden. Ik heb daarnaast mijn potloden en penselen weer opgepakt en ben op les gegaan.

Uiteindelijk ben ik met knikkende knieën en een buik vol angst naar de KvK handel gegaan en zo is Jenny’s Ambachtswinkel ontstaan.

Home is your happy place

Nu is mijn webwinkel een feit. Wel iets anders dan verwacht, ik woon nu in China. Mijn vriend zijn werk bracht ons hier. Hier ontwerp en woon ik. Alle stickers en ontwerpen worden trouwens wel gewoon vanuit Nederland verstuurd.

En China? Dat zie ik als een kans. Een kans om mijn webwinkel nog verder te ontwikkelen met mooie producten. Om nieuwe inspiratie op te doen en een groot avontuur als dit aan te gaan. Met mijn webwinkel volg ik het pad van mijn dromen en of we nu in China wonen of niet, dat pad, dat verlaat ik niet meer. Want weet je ik word er gelukkig van om al die mooie dingen te mogen maken. Mooie dingen voor leuke klanten zoals jij.

Wil je meer van me weten? Stel je vraag gerust op info@ja-winkel.nl.

 

Liefs Jenny