Kinderkamer challenge

Herken jij 1 of meerdere van onderstaande stellingen?

🧡 Je bent zwanger en ziet door alle kinderkamer inspiratie niet meer hoe de kamer voor jouw kindje eruit moet komen te zien.

🧡 Je dochter kruipt bij je op schoot en verteld je met glimmende oogjes: “Mama, ik wil een nieuwe kamer! Met roze, glitters en Elsa behang!”

🧡 Je zoon zegt in een onbewaakt ogenblik “Ik wil écht een voetbalkamer met een goal en een raceautobed!”

🧡 Je hebt wel een idee voor de sfeer van de kinderkamer maar twijfelt enorm welke kleuren en accessoires hier dan bij horen. Welke muur moet welke kleur krijgen om het gewenste effect te bereiken? Welke accessoires maken de kamer nou echt ‘af’?

Doe dan mee met de gratis Kinderkamer Challenge en ontdek jouw interieurontwerpskills!

Twijfel je of je die hebt? Niet doen! Wij weten het zeker dat jij ze tijdens deze challenge gaat ontdekken met hulp van Petra Hendriks, Interieurstylist en eigenaresse van ThuisOntwerp en Jenny Kaandorp, Grafisch Vormgever en eigenaresse van Jenny’s Ambachtswinkel
In 11 dagen gaan we samen werken aan de perfecte kinderkamer voor je kind waar ook jij blij van wordt. We nemen iedere dag een kleine stap die uiteindelijk lijdt tot een compleet interieurplan.

Je hoeft niet meer te twijfelen. Dagelijks kan je je vorderingen posten in de besloten FB groep. Wij helpen je als je vragen hebt over de kleurkeuze, het gebruik van accessoires en andere vragen. Ben je het overzicht even kwijt en zie je het grote geheel niet meer? Ook dan zijn wij er voor je om je visie voor de kamer helder te houden. Een unieke kans dus om tot een prachtig ontwerp te komen!
Aan het eind van deze 11 dagen heb jij een kant en klaar interieurplan waarmee je de kamer van jouw kind kan omtoveren tot een droomkamer.

Ontwerp jouw unieke kinderkamer

Wat kan je verwachten tijdens deze unieke verrassende Kinderkamer Challenge?

🧡 Gedurende 11 dagen ontvang je elke dag per mail een stap om tot een compleet interieurplan te komen.

🧡 Elke stap bestaat uit een duidelijke omschrijving en een originele inspirerende opdracht die je niet veel tijd kost maar een groots resultaat zal geven.

🧡 Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep waar je elkaar kan inspireren en je al je vragen aan Petra en Jenny kan stellen.

🧡 Begeleiding door Interieurstyliste Petra en Grafisch Vormgever Jenny

🧡 Geen twijfel meer of het uiteindelijk wel mooi gaat worden

🧡 Resultaat: Een ontwerp waar jij mee aan de slag kan om de droomkamer voor je kind (je) te realiseren. Net zo Pinterest (un)Perfect als jij wil.

Je kan natuurlijk nog heel lang oneindig veel ideeën blijven pinnen op Pinterest. Oneindig veel keer naar woonboulevards gaan of zweedse balletjes eten bij Ikea. Of je doet mee met de challenge en kan daarna heel veel SuperMamaPunten scoren bij je kind(eren). Zet donderdag 20 september in je agenda, dan gaan we van start! Dat bekend dat jij begin oktober een kinderkamer in kan lopen waar jij en je kind heel blij van worden 🧡🧡🧡 

Wat oud deelnemers zeggen:

🧡 Erg waardevolle challenge met veel nuttige adviezen en tips.

🧡 Heel handig en productief. Je hebt het gevoel echt bezig te zijn met je ontwerp.

🧡 Ik ben super blij dat ik heb meegedaan, echt een aanrader.

* Door je aan te melden voor onze challenge krijg je iedere 4 weken de nieuwsbrief van Jenny’s Ambachtswinkel en Thuis Ontwerp met de nieuwste producten, woontrends en andere leuke weetjes.

Kinderkamer challenge, de leukste Kinderkamer Challenge van Nederland, interieur inspiratie, kinderkamrinspiratie, muurstickers

Informatie

 • 💙 Brievenbus NL € 1.75
 • 💙 Pakket NL € 3.95
 • 💙 Pakket België € 6.95
 • 💙 Levertijd 4 tot 5 dagen
 • 💙 Geboortesticker in 24 uur verzonden
 • 💙 Niet goed, geld terug
 • 💙 Vrolijk ingepakt
 • 💙 Alles wordt verstuurd vanuit NL

Veilig verzenden & betalen

Wij werken samen met Thuis Ontwerp.

Nieuwsbrief

Leuk voor later kaarten
 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

2018 © Jenny’s Ambachtswinkel

Sluit Menu
×
×

Winkelmand