Mijn vader kreeg een hartinfarct

Jeetje, wat ben ik geschrokken afgelopen vrijdag! Ik zat in de auto (gelukkig al geparkeerd) toen mijn vriend Koen belde en zei dat mijn vader gereanimeerd en gedotterd was. Hij vertelde er ook bij dat alles weer goed zou komen. Maar ergens maakte ik kortsluiting. Ik hoorde het wel maar het drong nog niet tot me door. De tranen rollen over mijn wangen en er schoot van alles door mijn hoofd! Ik kan toch nog helemaal niet zonder mijn papa leven! En Jayson dan….die moet toch opgroeien met zijn opa en niet zonder! Ik wist niet hoe snel ik opzoek moest naar mijn schoonzus. Nadat ik Jayson heb overhandigd ben ik zo snel mogelijk naar het ziekenhuis gegaan. Daar aangekomen kwam mijn vader net van de OK af. Hij is gedotterd en er is een stent geplaatst. Op het moment dat ik mijn vader zie en hoor praten weet ik, het is goed. De zenuwen voel ik zo mijn lijf uit gaan! De volgende dag is er een echo van zijn hart gemaakt en hij heeft minimaal tot geen schade aan zijn hart opgelopen. Wat een geluk!
Ondertussen is mijn vader zondag thuis gekomen. Hij mag rustig aan alles weer gaan oppakken en hij doet mee met het hartrevalidatie programma. De afgelopen dagen heb ik in een achtbaan gezeten! Veel gebeld, geregeld, op bezoek geweest en emoties die gaan van angst naar blijdschap. Nu is er weer wat meer rust. Mijn vader is weer thuis en het gaat goed. Dinsdag ben ik weer aan het werk gegaan en ook vandaag ben ik weer lekker bezig. Mijn website komt weer om de hoek kijken. Jammer genoeg is die nog niet af. Er kwam iets tussen…..Maar gelukkig is dat allemaal maar relatief. Mijn vader leeft en hij is gezond :-))! 

Liefs Handtekening-b-4-cm
Papa-Jayson-en-ik-in-het-ziekenhuis

Share this post

Share on facebook
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp
Share on twitter
Share on linkedin
Scandinavisch interieur, Scandinavische kinderkamer, Scandinavisch wonen, inrichting Scandinavisch

Scandinavisch interieur

Scandinavië kent s’winters minder lichturen dan Nederland. De nachten zijn koud en lang. Om toch een fijn gevoel te behouden in je huis kiezen de

Muursticker vliegtuig, muurstickers, kinderkamer vliegtuig, vliegtuig kinderkamer

Kinderkamer vliegtuig

Muursticker vliegtuig Yeah ik heb een te gek, gave nieuwe muursticker gemaakt 💃🎉🎊. Een musthave voor op de kinderkamer. Welke kind is er nu niet

Muursticker unicorn, muurstickers, kinderkamer unicorn, muursticker kinderkamer unicorn

Kinderkamer unicorn

De leukste unicorn kinderkamer Waar zie je de unicorn niet? Ook in China is hij hip. Van sloffen, een huispak, potloden, pennen, posters en zo kan ik nog

Inschrijven blog

 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

Gratis printable

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blog en ontvang een gratis printable 💙

Leuk voor later kaarten

Informatie

 • 💙 Brievenbus NL € 1.75
 • 💙 Pakket NL € 3.95
 • 💙 Pakket België € 6.95
 • 💙 Levertijd 4 tot 5 dagen
 • 💙 Geboortesticker in 24 uur verzonden
 • 💙 Niet goed, geld terug
 • 💙 Vrolijk ingepakt
 • 💙 Alles wordt verstuurd vanuit NL

Veilig verzenden & betalen

Wij werken samen met Thuis Ontwerp.

Nieuwsbrief

Leuk voor later kaarten
 • 💙 Ontvang 10% korting op je 1ste bestelling.
 • 💙 Gratis printable 'leuk voor later kaarten'
 • 💙 Inspirerende kinderkamer styling blogs
 • 💙 Als eerste op de hoogte van nieuwe producten

2018 © Jenny’s Ambachtswinkel

Sluit Menu
×
×

Winkelmand