Ontwerp jouw unieke kinderkamer

Ontwerp jouw unieke kinderkamer
Ontwerp jouw unieke kinderkamer

Help! heb jij dit ook?

✱ Je bent zwanger en wilt de babykamer gaan inrichten maar waar ga je beginnen?

✱ Je baby is eigenlijk al lang een peuter maar de babykamer is nog steeds onveranderd;

✱ Je huis inrichten en/of stylen is niet je sterkste punt;

✱ Bij vrienden thuis denk je altijd: oh kon ik mijn huis ook maar zo mooi inrichten;

✱ Het is leuk hoor Pinterest maar jij krijgt zo’n mooie kinderkamer echt niet voor elkaar….

Je hebt hele mooie plannen maar je weet eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen?Ontwerp jouw unieke kinderkamer

Wij zijn Petra en Jenny en helpen je graag met het creëren van je zelf ontworpen unieke kinderkamer. Als Interieurstylist en Grafisch Vormgever hebben we een passie voor interieur.

Wil jij een kinderkamer die past bij jou kind(je) en bij jou? Een kinderkamer waarin je zoon of dochter zich prettig en fijn voelt ❤

Stel je eens voor….je loopt de kinderkamer binnen en je voelt je prettig. Je denkt: wat is dit toch een fijne ruimte. Ik word hier blij van!

Wij, Petra en Jenny organiseren een 10daagse challenge waarbij we je gaan helpen om zelf jouw unieke kinderkamer te ontwerpen. In de stijl die past bij jou en je zoon of dochter. Hoe fijn is dat!

Wanneer?

Op zondag 29 april gaan we van start. 10 dagen lang ontvang je van ons iedere ochtend om 8:00 uur een opdracht die je gaat helpen om een totaal ontwerp te maken. En kom je er nou niet uit, dan zijn wij daar om je te helpen :-).

Door je aan te melden voor onze challenge krijg je ook iedere 3 weken de nieuwsbrief van Jenny’s Ambachtswinkel en Thuis Ontwerp met de nieuwste producten, woontrends en andere leuke weetjes.


 

 

 

Deze challenge organiseer ik samen met Petra Hendriks van Thuis Ontwerp. Petra is Interieur Stylist en kan je helpen met onder andere een interieur advies, een inmeting of verbouwing.

 

 

 


Super als je deze challenge wilt delen met je vrienden en familie.