Over Jenny

Hoi ik ben Jenny Kaandorp en ik ben expert in het maken en creëren van mooie dingen. Als Grafisch Vormgever ontwerp ik originele stickers, super schattige posters voor op de baby kamer maar ook leuke ansichtkaarten om te versturen. Daarnaast schrijf ik over ons leven in China, deel ik lekkere gezonde recepten en andere hersenpinsels die in mij opkomen. Ik help mensen dat ene kleurrijke product te vinden dat anders is dan anders en lekker origineel!

Ontstaan van mijn webwinkel

Maar waarom doe ik wat ik doe? Laat ik vertellen hoe mijn webwinkel in ontstaan.Ik ben gek op mooie spullen. Kleurrijke spullen ook vooral. Alleen altijd als ik ging shoppen, dan zag ik wel iets dat me aansprak, maar wilde ik nét een andere kleur. Een kleur die daar niet in bestond. Een prachtig mooie poster, maar dan niet in het helderblauw, maar zacht aqua groen. Was er niet. Een sticker met die ene mooie tekst, maar dan in een losser lettertype. Ik had altijd precies in mijn hoofd hoe iets er uit moest zien, maar kon het gewoon nooit vinden. Daarom ben ik gestart met Jenny’s Ambachtswinkel. Om al die mooie dingen te maken die passen bij de plaatjes in mijn hoofd.

Ons Chinese leven

In december 2016 ben ik met mijn gezin naar China verhuisd. Mijn vriend heeft hier een baan aangenomen. Ik ontwerp en schrijf dan ook vanuit China. De stickers worden nog steeds in Nederland gemaakt. Dat scheelt namelijk een hoop tijd en verzendkosten.

Schrijven is iets wat ik altijd graag doe en een blog over China was voor dan ook vanzelfsprekend. Ondertussen word mijn blog iedere keer een beetje groter. Op woensdag plaats ik altijd een lekker en gezond (soep)recept en ook andere hersenspinsels hebben de weg gevonden naar het internet.

Ik vind het leuk om dit alles te delen en jou van dat geluk te laten meegenieten. Sterker nog: ik help jou ook heel graag om dat éne perfecte item dat je nergens anders kunt vinden. Of misschien wel met een lekker recept.

En dit is nog maar het begin want ik heb nog veel meer leuke ideeën om de wereld een stukje vrolijker te maken en jou als klant te helpen. En staat hier dat éne artikel dat jij zoekt nou net niet bij? Schroom niet en mail me op info@ja-winkel.nl. Ik weet zeker dat we daar samen uit gaan komen. Ik help je graag!

Een creatieve groet,

Jenny

Over Jenny