Privacy policy

Jenny’s Ambachtswinkel respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Ik gebruik je gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zal ik deze gegevens uitsluitend gebruiken met je toestemming. Ik verzamel niet meer gegevens dan dat ik nodig heb voor het verwerken van je bestelling.

Jenny’s Ambachtswinkel gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als je een bestelling plaatst en of dienst boekt, heb ik je naam, e-mailadres en afleveradres nodig om een factuur op te maken, je bestelling uit te voeren en je van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
  • Betaling van je bestelling verloopt via Mollie. Voor betaling via Mollie zijn je naam en betaalgegevens nodig. Betaling gebeurt via de beschermde omgeving van je eigen bank.
  • Voor de nieuwsbrief dien je jezelf altijd aan te melden en toestemming te geven voor het verzenden van de nieuwsbrief. Bij aanmelding wordt je voornaam en e-mailadres gevraagd. Heb je jezelf aangemeld voor het de nieuwsbrief dan ontvang je maximaal 1x per maand de nieuwsbrief met daarin product informatie, andere interieur tips, informatie over ons leven in China.
  • Gegevens over het gebruik van de site en de feedback die ik krijg van bezoekers helpen mij om de site verder te ontwikkelen en te verbeteren. Feedback kun je geven door een e-mail te sturen naar Info@ja-winkel.nl. Op regelmatige basis houd ik ook een enquête om feedback te verzamelen. Hiervoor deel ik een link in het bestelproces. Het delen van feedback in de enquête is anoniem en hiervoor zullen dus geen gegevens worden verzameld.
  • Als je reageert op een actie of prijsvraag, vraag ik je naam en e-mailadres. Deze gegevens heb ik nodig om de actie uit te voeren, de prijswinnaar(s) bekend te maken en de respons op de marketingacties te meten. Ook heb ik voor het versturen van de prijzen aan de winnaars of eventuele actieproducten de adresgegevens nodig.
  • Voor het adverteren op Facebook en Instagram maak ik gebruik van de gegevens (land, geslacht, leeftijd) die over jou bekend zijn bij Facebook en Instagram. Deze gegevens helpen mij om de advertentie te laten zien aan die personen voor wie mijn producten en diensten interessant zijn. Deze gegevens zijn algemeen en niet terug te leiden tot jou als persoon. 
  • Na de ontvangst van je bestelling ontvang je, namens Jenny’s Ambachtswinkel, éénmalig een e-mail van [Keurmerk/Review site] (en eventueel nog één keer een herinnering). Voor deze handeling ontvangt [Keurmerk/Review site] alleen je naam en e-mail adres voor het versturen van deze e-mail namens Jenny’s Ambachtswinkel . Via deze link kun je de ervaring met Jenny’s Ambachtswinkel delen met toekomstige klanten.

Samenwerking met derde partijen

Jenny’s Ambachtswinkel werkt samen met de volgende partijen:

  • PostNL ontvangt je naam, adresgegevens en e-mail adres voor het versturen van je bestelling alsmede om je op de hoogte te houden via de track & trace. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van PostNL voor meer informatie.
  • Mollie ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mollie voor meer informatie.
  • Rabobank ontvangt je naam en adresgegevens voor het verwerken van de betaling. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Rabobank voor meer informatie.
  • Mijn Domein is de host van deze webwinkel. Alle gegevens die je via mijn webwinkel ter beschikking stelt worden opgeslagen op de servers van Mijn Domein. Mijn domein heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Adverteren doe ik op Facebook en Instagram. Daarnaast maak ik ook gebruik van Facebook Messenger. Facebook (waaronder ook Instagram en Messenger vallen) is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Facebook voor meer informatie.
  • Voor het verzenden van nieuwsbrieven maak ik gebruik van MailChimp. Mailchimp. Mailchimp ontvangt je naam en e-mail adres voor het versturen van de nieuwsbrief. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Mailchimp voor meer informatie.
  • Voor het tonen van video’s op mijn website en blog maak ik gebruik van de embed mogelijkheid van YouTube. YouTube is zelf verantwoordelijk voor het verwerken van jouw persoonsgegevens, daarom verwijs ik je graag naar de privacyverklaring van Google (waaronder YouTube valt) voor meer informatie.
  • Voor het analyseren van mijn website en blog met als doel het verbeteren van mijn website en blog maak ik gebruik van Google Analytics en Google Search Console. Google heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn. Voor meer informatie verwijs ik je ook graag naar de privacyverklaring van Google.
  • De stickersnijders snijden en versturen alle stickers. De stickersnijder ontvangt dan ook je naam, adres gegevens en de sticker(s) die je besteld hebt. Na het snijden en versturen van de stickers worden je gegevens verwijdert. De stickersnijders hebben de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.
  • Ter beveiliging van mijn blog maak ik gebruik van een anti-spam plugin. Deze plugin heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens in te zien dan wel te verstrekken aan derden tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn
  • Mijn boekhouder E-boekhouden is een online boekhoudprogramma. Ik deel daarin je naam, adres en bankrekeningnummer. De leverancier van het programma bewaart die gegevens op haar server. Zij hebben jouw gegevens op diverse manieren beveiligd. Omdat dit bedrijf zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de Algemene voorwaarden van E-boekhouden voor meer informatie.
  • Ik heb een administratieplicht en een bewaarplicht bij de Belastingdienst. De Belastingdienst moet kunnen controleren of ik genoeg belasting afdraag. Dat betekent dat ik mijn complete correspondentie (op papier en elektronisch) complete financiële administratie, inclusief de in- en uitgaande facturen op verzoek ter inzage moet geven. De gehele administratie bewaar ik dan ook 7 jaar. Omdat de belastingdienst zelf verantwoordelijk is voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacy verklaring van de belastingdienst voor meer informatie.
  • Voor mijn communicatie maak ik gebruik van WeTransfer en WhatsApp. Omdat deze bedrijven zelf verantwoordelijk zijn voor het verwerken van jouw persoonsgegevens verwijs ik je graag naar de privacyverklaringen van Wetransfeen WhatsApp
  • Ik gebruik Sociale Media voor de promotie van Jenny’s Ambachtswinkel. Daarbij deel ik alleen foto’s en namen als ik daarvoor toestemming heb van degene die opdracht heeft gegeven voor het maken van de sticker of Grafisch Vormgeving opdracht. Ik deel de afbeelding of foto alleen als ik toestemming heb van de persoon die me de foto heeft toegestuurd. 
  • Voor het plaatsen van afbeeldingen en foto’s op Facebook maak ik gebruik van de diensten van Linea Recta. Linea Recta plaats al mijn geschreven en gemaakte content op Facebook. Linea Recta heeft de benodigde beveiligingstechnieken toegepast en het is de hen op grond van de verwerkingsovereenkomst verboden gegevens te verstrekken aan derde tenzij zij hier op grond van een wettelijk voorschrift toe gehouden zijn.

Jenny’s Ambachtswinkel verkoopt je gegevens niet.

Jenny’s Ambachtswinkel zal je persoonlijke gegevens nooit aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van je bestelling of dienst. Ook de door mij ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te accepteren en te respecteren.

Bewaren van persoonlijke gegevens

Gegevens verstrekt ten behoeve van het verwerken van een bestelling, actie of prijsvraag worden maximaal 1 jaar bewaard. Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, dan blijven deze gegevens bewaard tot je jezelf afmeldt voor de nieuwsbrief. Gegevens die je hebt verstrekt op de website van [Keurmerk/Review site] ten behoeve van het beoordelen van [naam bedrijf] blijven bewaard.

Jouw gegevens inzien

Je hebt altijd het recht om de door Jenny’s Ambachtswinkel opgeslagen persoonlijke gegevens op te vragen, te corrigeren en/of te laten verwijderen. Stuur hiervoor een email met je verzoek naar Info@ja-winkel.nl Via deze mail kun je ook contact opnemen als je bezwaar wil maken tegen de verwerking van je persoonlijke gegevens. 

Heb je jezelf aangemeld voor de nieuwsbrief, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in de nieuwsbrief. In elke nieuwsbrief staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Heb je jezelf aangemeld voor het blog, en stel je hier niet langer prijs op, dan kun je jezelf altijd uitschrijven via de link in het blog. In elke blog staat ook een link om je persoonlijke gegevens na te kijken en te corrigeren.

Autoriteit Persoonsgegevens

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) houdt toezicht op de naleving van de privacywetgeving. Heb je een klacht over het gebruik van je persoonlijke gegevens door Jenny’s Ambachtswinkel en kom je er met mij niet uit? Dan kun je terecht bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Datalek melding

Per 1 januari 2016 ben ik, als webwinkelier, verplicht om bij datalekken melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Een datalek is een beveiligingsincident waarbij er sprake is van toegang tot of vernietiging, wijziging of vrijkomen van persoonsgegevens zonder dat dit de bedoeling is. Bij een datalek moeten persoonsgegevens verloren zijn gegaan of onrechtmatige verwerking van persoonsgegevens moet niet uit te sluiten zijn. In het geval van een dergelijke datalek zal ik mijn klanten hiervan ook op de hoogte stellen door middel van een e-mail.

Contactgegevens

Jenny’s Ambachtswinkel
Snoeckenburg 8
1935 GB Egmond-Binnen

Voor vragen, opmerkingen of andere zaken ben ik telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9;00 uur s’morgens tot en met 15:00 uur s’middags via +861530285721. Buiten deze tijden en niet-telefonisch contact ben ik ook bereikbaar via:

Info@ja-winkel.nl
het contactformulier
WhatsApp (Nederlandse telefoonnummer) 06 83591069

Daarnaast gebruikt Jenny’s Ambachtswinkel cookies om het gebruiksgemak en de prestaties van de website te verbeteren. Met behulp van cookies zorg ik er onder andere voor dat je bij een bezoek aan de website niet steeds dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Cookies maken het surfen op de website dus een stuk prettiger.

Cookies

Wat is een cookie?

Een cookie is een klein tekstbestand dat, bij je bezoek aan een website, naar je computer wordt gestuurd. Zowel deze website als andere partijen kunnen cookies plaatsen.

De verschillende typen cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies en sessie cookies.

Permanente cookies: Hiermee kan de website speciaal op jouw voorkeuren worden ingesteld. Bijvoorbeeld om jouw toestemming tot het plaatsen van cookies te onthouden. Hierdoor hoef je niet steeds jouw voorkeuren te herhalen waardoor je tijd bespaart en gemakkelijker door de webwinkel navigeert. Permanente cookies kun je verwijderen via de instellingen van je browser. Hieronder vallen functionele cookies.

Sessie cookies: Met behulp van een sessie cookie kunnen we zien welke onderdelen van de website je met dit bezoek hebt bekeken. Wij kunnen de webwinkel daardoor zoveel mogelijk aanpassen op het surfgedrag van onze bezoekers. Deze cookies worden automatisch verwijderd zodra je jouw browser afsluit. Hieronder vallen tracking cookies, sociale media cookies en marketing cookies. 

Met welk specifiek doel plaatst deze website cookies?

Deze website plaatst cookies om de volgende redenen:

Winkelwagen (functioneel): Onthouden welke producten in je winkelmandje liggen. Zonder deze cookie kun je geen producten bestellen of in je winkelmandje plaatsen.

Cookie keuze (functioneel): Onthouden of je ons toestemming hebt gegeven tot het plaatsen van cookies.

Google Analytics (tracking cookie): Meten hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden en hier met rapportages inzicht in proberen te verkrijgen.

Google AdWords (tracking cookie): Meten we hoe je de website gebruikt en hoe je ons hebt gevonden. Deze kennis gebruiken we om onze AdWords campagnes te verbeteren.

Sociale media (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om sociale media pagina’s te ‘liken’. Deze button werkt door middel van code die van het sociale media kanaal zelf afkomstig is.

Review sites (marketing cookies): Wij worden graag door klanten beoordeeld. Hiervoor gebruiken we een review site zoals The Feedback Company. Deze plaatst cookies voor een juiste werking.

Hoe kan ik cookies beheren of verwijderen?

Meestal kunnen cookies worden beheerd, bewerkt en verwijderd via je browser. Meer informatie over het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser.