Sinterklaas actie 2017
Winactie naampuzzel

Sinterklaas actie 2017

De winnaar van de Sinterklaas actie is geworden: Dieuwertje Postma

Heb je niet gewonnen maar vind je de houten puzzel erg leuk. Speciaal voor alle mensen die hebben meegedaan met de actie is er nu 10% korting op de houten naampuzzel. De actie loopt tot en met aanstaande woensdag 22-11-2017.

10%

Sinterklaas actie tot en met 15-11-2017

Laten we gelijk maar even met de deur in huis vallen. Ik heb een leuke Sinterklaas winactie georganiseerd. Sinds kort heb ik een hele gave houten naampuzzel te koop in mijn webwinkel. Erg leuk voor kinderen vanaf 3 jaar om hun eigen naam te puzzelen. Al is het cadeau ook leuk als accessoire op een baby of kinderkamer. De naampuzzel is verkrijgbaar in 4 verschillende kleurencombinaties en leuke is dat ik er deze maand 1 gratis mag weggeven!

Wie is Jenny’s Ambachtswinkel?

De webshop is van Jenny Kaandorp. Als Grafisch Vormgever ontwerp ik allemaal leuke stickers en posters voor in en rond het huis. Soms zie ik een product wat ik inkoop. Zoals deze naampuzzel. Die past dan echt precies bij alle andere producten. Zoals mijn naamstickers met een hippe of lieve pijl, of in een te gek lettertype maar ook geboortestickers en andere originele DIY ideeën. Leuk om net dat ene item in huis persoonlijk te maken voor je zoon of dochter. Want zeg nou zelf? Welk kind voelt zich niet bijzonder als zijn of haar naam ergens opstaat?

Hoe maak je kans om te winnen?

•Ga naar het actie bericht op Facebook. Geef dit bericht een hartje of like en reageer onderaan bet bericht. Delen is niet noodzakelijk maar wordt wel gewaardeerd.

•Leuk als je ons vertelt aan wie je de naampuzzel gaat geven of waar de puzzel komt te staan.

Op 15 november trek ik een winnaar van de naampuzzel. De winnaar wordt bekend gemaakt op mijn Facebook pagina en ik neem persoonlijk contact op met de winnaar. De winnaar mag kiezen uit de 4 verschillende kleurencombinaties met een maximum van 11 letters.

Extra kans maken?

•Laat een reactie achter onder dit artikel en schrijf je in op mijn blog. Je word dan ook meteen op de hoogte gehouden van nieuwe acties.

Niet gewonnen? Niet getreurd. Houd mijn Facebook pagina in de gaten voor een leuke korting of een volgende win actie.

Naampuzzels winactie

Deze post heeft 25 reacties

 1. Lijkt me leuk op onze kinderkamer.

 2. Wat zijn ze leuk!! Ik ben sowieso dol op gepersonaliseerde spullen, dat maakt het net wat leuker. En een puzzel is ook nog eens heel leerzaam.

  1. Dankjewel, helemaal mee eens Linda en leuk dat je mee doet.

 3. Wat een onwijs leuke actie en geweldig Sinterklaas cadeau voor Storm. Hij is nu al druk bezig met mijn oude houten puzzels, kan hij eindelijk iets nieuws proberen…… ?

 4. Wat wen leuke spullen! Ik heb een mannetje die dit heel gaaf zou vinden! Hier zijn we erg van dd unieke dingen

 5. Ik vind deze puzzels zo mooi!! En helemaal leuk met naam van je kind! Ook leuk om zoiets cadeau te geven bedenk ik mij nu.

 6. Super leuk voor mijn meisje Myrden! Op haar kamertje bijvoorbeeld, of beneden bij haar speelplek. Hopen dat de Sint deze komt brengen!

 7. Oh wat leuk zeg! Xander (6) is gek op puzzelen en hij is ook erg trots op zijn naam, deze puzzel zal hij echt geweldig vinden 😀 ik waag graag een kansje voor hem <3

 8. Ojee! Nu moet ik snel de naam van mijn nieuwe nichtje of neefje zien te achterhalen… Gaat waarschijnlijk niet lukken dus als ik win geef ik hem aan het kindje van een vriendin 🙂

 9. Onze baby wordt in december geboren, dit lijkt me zo’n mooi item om eerst op de babykamer te zetten en dat het kindje er later zelf mee kan puzzelen!

 10. Geweldig ik doe heel graag mee. Zou ik winnen geef ik dan de naam ok?

 11. Heb deze leuke puzzels al ergens voorbij zien komen. Spreken me erg aan, leuk om cadeau te geven. Doe graag mee voor mijn dochtertje.

 12. Super gaaf! Voor mijn meisje Fayén.

 13. Super leuk idee die puzzels! Bijzonder als kraamcadeau en nog best een uitdaging voor de oudere kinderen. Zou deze graag willen winnen voor mijn zoontje Daan!

  1. Leuk dat je mee doet! Ik heb de puzzel nu een aantal keer gegeven als kraamcadeau en ik krijg leuke reacties van de ouders, een aanrader 😉

 14. Supergaaf voor mijn zusje Stephanie de crom ze gaat vanmiddag naar het ziekenhuis om ingeleid te worden voor de bevalling van hun babyboy zou een leuk kraam
  Cadeau zijn?

  1. Zou een heel gaaf kraamcadeau voor je zus zijn! Succes voor je zus met de laatste zware loodjes vandaag en ik hoop dat alles voorspoedig gaat.

 15. Ahhhh superleuk voor mijn nichtje die eind deze maand jarig is! 😀 Wat een onwijs leuk en lieve winactie.. Groetje ilsiee

 16. Ik weet eigenlijk niet wie het leuker zal vinden om deze puzzel cadeau te krijgen ikzelf of mijn zoontje?! ?

Geef een reactie

Sluit Menu
×
×

Winkelmand